bf-blender / Windows (2004/03/30)

User-contributed CVS development builds. Please test and give feedback!

Moderators: jesterKing, stiv

jesterKing
Site Admin
Posts: 207
Joined: Fri Oct 18, 2002 12:48 pm
Location: Finland

Post by jesterKing »

jesterKing wrote:check what it says for BUILD_GAMEENGINE and USE_PHYSICS. The former should be set to 'true', the latter to 'false'.
I'm talking major bullshit here: the latter should be set to 'solid', of course :]

/jesterKing

arangel
Posts: 0
Joined: Wed Oct 22, 2003 2:54 pm
Location: Brasília - Brazil
Contact:

Post by arangel »

Great build. But where is the Actor button?
Alexandre Rangel
Multimedia Designer
www.3Dzine.com.br

gabio
Posts: 0
Joined: Thu Jan 15, 2004 6:41 am
Location: Canada - Québec - Sherbrooke
Contact:

Post by gabio »

hehe! in the world panel, don't orget to specifie SOLID.... game engine without physic... isn't working.

arangel
Posts: 0
Joined: Wed Oct 22, 2003 2:54 pm
Location: Brasília - Brazil
Contact:

Post by arangel »

OK, got that ;)
Alexandre Rangel
Multimedia Designer
www.3Dzine.com.br

roofoo
Posts: 0
Joined: Tue Mar 23, 2004 4:38 am
Location: North Carolina, USA
Contact:

Post by roofoo »

For some reason this build won't open .BMP files as textures. The console window says "Unknown fileformat" when I try to load a .BMP file and the image does not appear in the preview. Can anyone else verify if this is a bug? THanks

-roofoo

crsrma
Posts: 0
Joined: Tue Mar 30, 2004 3:47 pm

Post by crsrma »

The BlenderGI build seems to be missing support for avi codec rendering for some reason, it will use RAW AVI.

gabio
Posts: 0
Joined: Thu Jan 15, 2004 6:41 am
Location: Canada - Québec - Sherbrooke
Contact:

Post by gabio »

crsrma wrote:The BlenderGI build seems to be missing support for avi codec rendering for some reason, it will use RAW AVI.
The blendergi was buid by Kane and maybe he didn't put evrything in it...
For bmp support i don't know the lib..I think it's the quicktime sdk which is maybe not buildin. look in the fileformat menu, if quick time is not there then this is the problem... i can't actualy verify for myself now.

roofoo
Posts: 0
Joined: Tue Mar 23, 2004 4:38 am
Location: North Carolina, USA
Contact:

Post by roofoo »

You're right, Quicktime is not listed in the fileformat list. But bmp is listed, which seems strange.

-Roofoo

Post Reply