Child-parent particle emitter bug with animation keys

General discussion about the development of the open source Blender

Moderators: jesterKing, stiv

Post Reply
teachtech
Posts: 60
Joined: Wed Oct 16, 2002 12:58 am

Child-parent particle emitter bug with animation keys

Post by teachtech »

I noticed there's a listing in the bug-tracker related to this. I have several students trying to create spaceships with particle systems for the engines. Once we add a loc-rot key, the object becomes locked and can't be moved at all in later frames. Will this be able to be fixed for the next release? We've tried opening the files in 2.37, but starting to notice some backwards compatability issues.

Thanks :D

Ric95
Posts: 0
Joined: Thu Jan 01, 1970 1:00 am

Post by Ric95 »

I tried that a while ago.
Correct me anyone if this has changed, but particle emissions get calculated before animations, so they always emit from the first loc.
Animate the camera instead. :roll:

z3r0_d
Posts: 289
Joined: Wed Oct 16, 2002 2:38 am
Contact:

Post by z3r0_d »

Ric95 wrote:Correct me anyone if this has changed, but particle emissions get calculated before animations, so they always emit from the first loc.
particle systems can be moved... and will emit from wheverer they are

about the teachtech is referring to, I don't know if it's been fixed in cvs... but it's worth downloading a build to check

Caronte
Posts: 76
Joined: Wed Oct 16, 2002 12:53 am
Location: Valencia-Spain-Europe

Post by Caronte »

It's a bug and are'nt solved yet :(
Caronte.
"Some Day, All Will Be Digital"
http://www.nicodigital.com

Post Reply